Söndagsfika

Hela morgonen har spenderats i köket där bakandet har vart i full gång! Riktigt roligt måste jag medge! Har aldrig innan tyckt om att stå i köket, men nu börjar jag uppskatta det mer och mer!

Så idag fick det bli mosters äppelmuffins :)


              

Visst ser de smarriga ut!!

                                  

Fick även bli en kladdkaka av modell större. Gjorde nämligen en dubbel sats utan att egentligen inse hur mycket det blev... hehehe

                                          

Sedan var det bara till att vänta på mina gäster...

              

Som uppskattade lite nybakat :)

              



"Feeeka dags"

Igår och idag har det varit höstmarknad nere på torget och mellan praktik och jobb igår så hann jag gå en sväng på marknaden och passade då på att handla en muffinsplåt samt en kladdkakeform (kallar jag det för i alla fall :)) Får nämligen finbesök imorgon av storasyster och världens bästaste Ellen och då kan det ju vara bra att ha lite godsaker hemma :) Så jag skall nu ikväll (om jag orkar) ställa mig och baka mumsiga muffins :)


              



                                



sjal

Imorse när jag skulle gå till praktiken stod temperaturen på 3 grader så kände att det var dags att inviga min nya fina sjal som jag köpte nere i Karlskrona. Är riktigt glad att jag hittade den då jag länge velat ha en sjal som denna :)


              
                                                129:- från Kappahl

              

sötsaker

Daniel kom ju till mig i torsdagskväll (Nu har han åkt igen *snyft*) och vi tittade på Halv 8 hos mig på kvällen där programmets sista värd gjorde en vit choklad mousse till efterrätt. Något som fick både mig och D att bli lite sötsakssugna. Så vi packade iväg oss till affären där vi handlade en massa sötsaker. Det var dags för efterrätts helg! 
Tyvärr var vi för trötta för att anstränga oss på torsdagen, men åt i alla fall lite glass till efterrätt.

I fredags efter att vi kommit hem från Göteborg så slängde jag ihop en kladdkaka som avnjöts ihop med ett avsnitt Idol :)

I lördags så gjorde vi mumsig chokladmousse till efterrätt!


              
        

                                            


& igår på förmiddagen så fixade Daniel till vit choklad mousse som fick stå i kylan under dagen och som på kvällen efter middagen kunde avnjutas :)


                                            


Det är var jag kallar en riktig EFTERRÄTTS HELG!



Men nu är det dags att bränna helgens alla kalorier i ett Step pass på gymmet tillsammans med Olivia :)


shopping!


Idag så fort klockan hade slagit 12 så befann jag och Daniel oss nere vid Åhlens där jag fick köpa min fina kärlek som jag nu skall koka mitt tevatten i varje morgon och kväll :) Genast mycket roligare att koka vatten!



                                       


I bakgrunden kan ni även skymta mitt nya kryddställ som jag köpte på Hemmabutiken på Freeport i Kungsbacka.


                                                      


Jag köpte även denna fina hjärtskål som nu pryder mitt hallbord på samma butik. Idag köpte jag gammelrosa doftljus till skålen på Åhlens så snart kommer det dofta ros och lavendel i min lilla lägenhet :)


              


                                                 


kärleeeeeek

Kan det bli mer kärlek än såhär!!
Vilken underbar liten pryl... som imorgon kommer flytta in hos mig!
Hoppas bara att den finns kvar...










teatime

Jag har aldrig lärt mig att dricka kaffe, vilket jag ändå är glad över, för hur nyttigt är det egentligen... Men te har jag kunnat dricka då och då men aldrig blivit fast i det. Men sen jag började på praktiken så har jag börjat varje morgon med en kopp te och favoriten just nu är Liptons Tropical Fruit Tea :) Så ljuvligt gott!

Så nu sitter jag här med en kopp efter en dag på jobbet. Har varit väldigt lugnt på jobbet idag då regnet öste ner imorse samt att Kretsloppet gick av stapeln idag. Grattis till min fina Maria som sprang hela rundan! Riktigt stolt över dig!

Nu väntar jag på att Daniel skall komma hem från dyket så skall vi nog gå ut och äta... om vi orkar hehehe... e rätt så trötter faktiskt.




                                       

morgonmys

D gick upp tidigt imorse då han skulle iväg och dyka och efter att han hade åkt så kunde jag inte somna om. Så jag bullade upp en massa kuddar bakom mig och tog fram gårdagens köp; Lantliv :) Har legat och läst hela morgonen och skulle helst vilja ha ett hus NU att inreda...




              




              

pallen

Skrev ju om en pall ifrån IKEA för några inlägg sen... & för ett tag sen när jag och D var på IKEA så inhandlade jag en. Tycker jättemycket om den och den står nu bredvid min bokhylla och ser allmänt söt ut :)


              


                                        

kvällen

              

Har precis tittat på ett nytt avsnitt av mitt favoritprogram Halv åtta hos mig. Jag tycker att det är så himla roligt att titta på och Helge Skoogs kommentarer gör ju verkligen hela programmet!

Är helt slut efter en första heldag på praktiken. Skall nog gå och lägga mig och läsa tror jag för ögonen går i kors. Har dock haft en riktigt bra dag och det var riktigt kul att träffa alla mina skitungar igen (som blivit jättestora sen jag såg dem sist!).

Imorgon blir det också det en heldag på praktiken och sedan skall jag ner till jobbet och möta upp Olivia. Vi ska nämligen till Friskis & Svettis och gå på ett Aerobic Dans pass :) Fick nämligen tummen ur röven igår och gick och skaffade mig ett terminskort på F&S! Så nu skall det minsann utnyttjas..!

                        


Ljus i mitt hus

Köpte ju två nya lampor under min och D's roadtrip då mina gamla lampor  sjöng på sista versen här hemma i vardagsrummet. Jag är väldigt nöjd med mitt nya inköp och de nya lamporna är så fina och har världens mysigaste ljus :)


              

Nästan så att man längtar lite tills det blir mörkare ute...

              

Passade även på att köpa mig nya växter till de fina lamporna så att det skulle se nytt och fräscht ut tillsammans.
               
              


Saknad


Vart hemma i en vecka nu... å vill inget hellre än att åka tillbaka!




RSS 2.0