ljusmys

Har haft en lång men otroligt givande dag idag då jag vikarierade på min praktikskola. Dagen blev längre än vad jag hade räknat med och därför blev det ingen träning idag heller :(
När jag kom hem så tände jag upp en massa ljus i min lilla lägenhet då jag skulle få kvällsbesök iform av Maria och hennes bror Andreas.
Tänkte visa er en del av mitt sovrum som blir väldigt mysigt när jag tänder lite ljus...

                                                  
                                            

          Sry för suddiga bilder, men min kamera har ju tyvärr svikit mig :(

         

De söta blomsteraskarna köpte jag på Rusta för något år sedan då jag tyckte att de skulle göra sig bra i mitt gröna sovrum.

                            

Ljuslyktorna har jag för mig att jag fått i inflyttningspresent någon gång. & silverkronan med min rosa ros i köpte jag i en affär som tyvärr inte finns kvar längre.

                                          

Min älsklings lanterna som jag även den köpte för några år sedan, men OJ vad jag tycker om den!

         

Vi drack lite te och åt äpplemuffins och tittade på Paradise Hotel tillsammans. Riktigt mysigt! Dock stannade de inte så länge då de inte hade ätit middag. Men mysigt att ha besök!

Nu skall jag packa lite då jag skall åka till älsklingen imorgon efter jobbet :)


kaka?

Idag efter att jag hade varit på min praktikplats så vandrade jag runt på stan en liten stund innan jag skulle börja jobba. En ny mascara blev inhandlad och sedan hittade jag denna underbara varelse inne på Indiska. Skall noga överväga om den skall få flytta in hos mig :)

                        

                                                Kakfat i vitt porslin 149:-



kärlek

Min älling har precis åkt ifrån mig, och jag tycker att det är så fruktansvärt jobbigt :(
Vi har haft en toppenmysig helg! Men tyvärr så går ju tiden så himla snabbt och trots att vi får "en dag extra" eftersom han sover här mellan söndagen och måndagen för att sen åka direkt till jobbet, så är det ändå lika jobbigt varje gång han måste åka

Det är så himla skönt dock att veta att det bara är några fjuttiga dagar kvar i skolan och att jag snart, snart, snart kan flytta ner till min prins och veta att han aldrig kommer åka! och inte jag heller för den delen... :)

Älskar dig så mycket min fina D


livsfarlig sida...



Har vart inne på Syster Lycklig nu igen och hittat en massa fina saker som jag inte skulle tacka nej till. Livsfarligt att vara inne på denna sida och tiitta på allt vackert!


 

Väldigt söta askar; 379:-






Fina kuddfodral som skulle passa bra på min säng; 299:-




 

Söt låda att ha sina ljus i; 199:-




 

Vill ju så gärna ha en tallrikshylla! Denna från IB Laursen kostar 1799:-






Sött keramikfat; 449:-

  




Vem skulle tacka nej till detta gulliga brevställ? 299:-




 

Eller detta fina kortställ med krokar för 399:-





Åååååhhhhhhhhhhhhhhhhhh jag vill haaaaaaaaaaaaaaaaaa!


En helg i Karlskrona

God kväll alla söta!

Det har varit en fullspäckad vecka med praktik, föräldramöte och skolutvecklingskväll, så dagarna har varit långa och därför har det inte blivit någon tid över till att skriva. I tisdags efter jobbet så kom jag och Olivia ut på en skön powerwalk i alla fall, i det fina vädret! & i torsdags så gick vi på ett step pass. Dock har jag varit så trött på kvällarna att jag i torsdags knappt orkade med hela passet. Men det kändes skönt efteråt!

Igår så åkte jag ner till min fina pojk. Efter att ha varit aningens disträ när jag packade min väska så uppptäckte jag att jag helt missat att ta med mig byxor, vilket gör att jag inte kan använda några av de kläder jag tagit med mig då jag bara hade på mig tights under gårdagen. Så det första vi fick göra när jag kom ner var att åka och handla något som jag kunde ha på mig under helgen.

Inne på Kappahl hittade jag denna söta klänning för 349:- som fick följa med mig hem.


              

Jag köpte även ett vanligt vitt linne med spetskant. När jag kom fram till kassan så kom jag på att jag under veckan fått ett sms som gav mig 25% rabatt på hela köpet. Väldigt bra!!

Kvällen spenderades med god sushi och mys framför Idol. Mackan kom upp och gjorde oss sällskap och efter en stund gick vi ner till honom och drack lite alkohol och tittade på roliga klipp på youtube. En riktigt mysig kväll!

Idag har vi bara tagit det lugnt, var en sväng förbi Rusta och Jysk och handlade lite småsaker. Ikväll ska vi titta på film och äta ribs och potatisgratäng :) Mmmmmmumma!


Ha en mysig lördagskväll!!

kramis

RSS 2.0