Överkast

Här har ni mitt nya fina överkast som verkligen passar helt perfekt till min vita govsiga säng :)


                

                 

         Hehehe, såg nu att min säng flyttat lite på sig då hyllan inte längre är i mitten :)

                

                                                    890:- från Gripsholm

Ett halvår!

Jupp hela 6 månader har gått sen jag skrev här hehehe.. Men nu känner jag ett sug på att skriva lite igen :)
Är fortfarande rätt så slut både i kropp och knopp efter förra veckans flängande runt halva Sverige. Det började med att ällingen min kom upp på söndagen och dagen efter åkte vi först till Göteborg där vi käkade lunch och vandrade omkring lite. Tog en tur till IKEA i Bäckebol för att kolla på lampor (de två jag har i vardagsrummet har gått sönder). Hittade dock inget så vi fortsatte vår tripp till Tjörn för att ha en myskväll ihop med vänner.

På tisdagen så packade vi alla ihop oss och åkte först till en konstutställning och sedan till Mollösund där vi åt en god räkmacka innan vi åkte tillbaka till Göteborg igen. På vägen övertalade jag min D om att stanna till i Jörlanda där vi besökte affären Gripsholm. Kom därifrån med världens finaste överkast! Får visa en bild senare :)

På onsdagen så åkte vi till Kungsbacka/Åsa där vi först stannade till vid Freeport. Jag behövde köpa schampo samt att det blev en hel del fina saker inne på Home som fick följa med hem :) I Åsa så hälsade vi på min moster med familj och hade en mysig eftermiddag ihop! På kvällen så åkte vi tillbaka till Göteborg och gick ut och åt middag tillsammans med Emma och Micke. Väldigt roligt!

Fick gå upp tidigt (8.30.. hehe) på torsdagen för att packa ihop oss och åka till Varberg där vi hälsade på D's syster och hennes söta pojk! Åt lunch där och tjötade en massa innan vi åkte vidare. Nästa stopp blev en sväng in på Ullared (fortfarande i jakt på lampor) där det var miljoners med människor. Så D stannade kvar i bilen medan jag sprang in och köpte det jag skulle och sedan snabbt ut igen. 40 minuter är ändå helt okey! Sedan bar det av till mormor och morfar i Småland där vi åt middag, var ute och sköt lite och lekte spa med deras massagefotölj, bubbelbad och morfar som passade upp på oss ;)





På fredagen så åkte vi rätt tidigt från mormor och morfar denna gång på väg till Karlskrona och hem till D. På vägen stannade vi vid en affär där D köpte världens sötaste, rosa fiskespö till mig :) Blev så himla glad! Hem och vilade innan Robban och Anna kom och hämtade oss och vi åkte upp till deras sjö. Vi fiskade, grillade och på kvällen så rodde vi ut på sjön och fångade kräftor. Så roligt att få vara med om! Dock fick jag ingen fisk med mitt nya fina spö :(

På lördagen så packade vi än en gång våra saker och åkte ner till Ystad och hem till D's mamma. På kvällen grillade vi fisk med D's barndomskamrater och sedan åkte vi hem till hand mamma igen där hans bror och flickvän även var.

På söndag morgon så skulle D ut och dyka så jag spenderade morgonen tillsammans med hans mamma, vi satt och tjötade en massa och hon gjorde iordning världens picknickkorg till mig som jag skulle ha på tåget hem, hon är så otroligt gullig! D's bror kom och hämtade mig och körde ner mig till tåget vid 14 och sedan spenderade jag resten av dagen på 3 olika tåg och 6 timmar senare var jag tillbaka i Borås!

Snacka om fullspäckad vecka!

Sen jag kom tillbaka så har jag jobbat en massa, vi skyltar om på jobbet så har jobbat långa dagar. Först idag som jag kunde lyxa till det lite med sovmorgon, börjar nämligen inte förrän 13 :)

Kraaaaamis!


RSS 2.0