Soffbord

Jag köpte mitt soffbord i samband med att jag flyttade hemifrån och därför blev det att jag mer eller mindre "tog första bästa bord", vilket resulterade i ett soffbord som jag inte alls tycker om. Vill nu inget hellre än att köpa mig ett nytt soffbord. Dock är det rätt svårt att hitta ett som jag tycker om, men dessa två skulle jag gärna vilja ta en närmare titt på!




Fint bord ifrån SysterLycklig/Englesson för 3950:-



Väldigt sött bord från ILVA, 2799:-


Dagarna




Kalaset i söndags blev jättemysigt! Vi åt en massa kakor, bullar och paj och jag fick lite presenter och skönsång. Finaste presenten fick jag av Ellen (3år)... En minifis!! Både jag och Emelie fick varsin samt att hon hade handlat en till sig själv, så vi satt här och fes hela eftermiddagen :) 

                                               Kärlek till världens sötaste unge♥

Igår på min födelsedag så gjorde jag allt utom att firade den :) Jag var i skolan mellan 9-15 och hade svensk grammatik hela dagen och sedan gick jag till jobbet och jobbadei 3 timmar. Väl hemma så slappade jag i soffan och tittade på en massa strunt samt hade ont i magen. Vet inte varför men magen är väldigt svullen hela tiden och gör ont :(

Idag har det vart en lugn och slapp dag. Fick pluggat en del imorse innan jag åkte ner till jobbet vid 15. Va rätt segt att jobba men det gick bra! Shoppade nya vita pärlörhängen, då mina nog blev kvar i Kenya :)





RSS 2.0