Släktkalas

                 
             

Imorgon måndag är det den 1 februari och alltså min födelsedag. Dock går jag i skolan fram till 15 och sedan skall jag jobba till 18, så min dag kommer att firas idag istället. Jag har precis städat undan här hemma lite och snart kommer väl mor, far, syster + pojkvän samt bigsis & Ellen. Köpt lite gotta som jag tänkt bjuda på men annars kommer det nog inte hända så mycket mer. Känns lite meningslöst att fira att man fyller 26 och enligt mig hade jag lika gärna kunnat skita i det, men mor propsade på. Jaja, kan ju vara trevligt att träffa alla i alla fall :)

Igår jobbade jag fram till 16 och sedan åkte jag hem och myste i soffan. Tittade på Robinson och sedan på filmen Number 23 med Jim Carey, en riktigt bra film om jag får säga så! Saknade min älling att govsa med, men snart är det torsdag och då kan vi mysa på soffan tillsammans ♥

Nej nu får jag nog plocka undan det sista här och ta fram lite fika!

Puss & Kram



Önska får man!




Välsigt söt brödkorg 79:-



Gullig vit träram med rosett 169:-





Har alltid velat ha en tallrikshylla, denna fina kostar 1195:-


Alla dessa fina saker kommer ifrån Systerlycklig



Skolan

Då jag ägnade min tidiga morgon till att bråka med min skrivare hemma insåg jag att det var lika bra att stanna kvar här i skolan och skriva ut ett ton med papper från olika föreläsningar vi haft istället för att åka hem och bråka mer. Antar dock att det är nya patroner som den lille vill ha.. Har för mig att det skall ligga några hemma.. någonstans!

Har haft en bra dag i skolan förövrigt, dock är det en hel del att lära och mycket som man glömt av under dessa år här på högskolan, saker som hade vart bra att komma ihåg till denna kurs. Menmen det kommer väl..

Nu skall jag gå och handla lite mat för den lilla summa pengar jag har kvar (VART 17 E MITT CSN!?!?!) och sedan skall jag hem och läsa klart boken som jag inte blev klar med igår. Morgondagen är vi lediga och det blir nog till att sitta och plugga grammatik för fulla muggar då Jörgen, vår grammatiklärare, gått loss helt och hållet!





SnöSnöSnö

 

Hade planerat att jag skulle gå ut på en promenad imorse, men när jag vaknade och tittade ut så kändes det inte riktigt lika motiverande då världens snöoväder rådde utanför mitt fönster :( Så jag gjorde det enda rätta och återvände till sängen igen där jag legat fram tills nu! Är man ledig så är man... :)

Nej, jag har faktiskt pluggat en del och skall nu efter att jag ätit upp min lunch (tortellini... vart är mitt CSN??) fortsätta att läsa. Vill ha läst klart boken som vi skall ha tills imorgon.

Får väl se om vädret lugnar ner sig lite så att jag kanske kan ta min promenad sen i eftermiddag, för det hade ju vart så skönt att komma ut och röra på sig lite...

Ha en fin onsdag!

Puss & Kram



Fler önskningar...




Jättesöt lampa ifrån Ellos som hade gjort sig bra på skrivbordet ;)





Fin steghylla att ha i badrummet, även den ifrån Ellos.





& slutligen en ursöt pall från IKEA som jag missat helt!


Lång dag!

Klockan 12 idag kändes det som att hon var 17 och jag var helt slut!

Gick upp med tuppen idag då jag skulle vara hos doktor mandel klockan 8.00. Fick dock inte komma in förrän en halvtimme senare och där kände doktor mandel på mina mandlar i 2 sekunder och sedan fick jag prata med sköterskan som förklarade hur operationen skulle gå till. Sedan var det till att gå ner till provtagningen för att lämna blodprov, fick dock vänta i en timme för att komma in.. Varför alltid detta väntande?

Tillbaka i skolan till dagens andra föreläsning var jag trött som ett troll och hungrig som en varg :) Genomled föreläsningen som ändå var helt okey och åt sedan lunch samtidigt som vi hade vår studiegrupp. Hade sedan turen att stöta på Anna, Elina och Denise som skulle kopiera böcker så följde med dem och kan nu pricka av några fler böcker på litteraturlistan :)

Tog sedan en tur till jobbet och hälsade på de söta. Jag och Jenny gick igenom schemat och förhoppningsvis kommer jag trots mycket jobb kunna åka ner till min älling en del under våren ♥

När jag kom hem somnade jag som en stock på soffan efter att jag hade ätit. När jag vaknade så ordnade jag lite med mina böcker och började att läsa lite, kan ju vara bra att försöka att inte komma efter med en gång, vi har ju ändå en del att läsa...

Nu tittar jag på PH och ska sedan krypa ner i bingen och läsa Stig Larssons tredje bok som jag köpte idag på sjukhuset medan jag väntade. Me likey!


Puss & Kram

NattiNatti



Nu är det nog dags att sova.
Ögonen går i kors och jag orkar nog inte ens se klart på filmen..
Sängen, here I come!

Sov sött!

Puss & Kram




Önskelista...

...för att önska får man i alla fall.. :)



Skrivbordet Liatorp från IKEA


Den ursöta stolen Lecce från ILVA


Söndag

Vaknade imorse av att min storasyster skickade ett sms om att de inte skulle åka ner till Göteborg till min lillasysters kalas, så därmed bestämde jag mig också för att inte åka ner utan istället stanna hemma och plugga. Dock blir inget som jag planerar som planerat och det slutade med att jag 14.15 satt på bussen till Göteborg. På centralen köpte jag med mig sushi och åkte hem till lillsis där mor, far, farmor och Niklas befann sig.

Emelie och Niklas som imorse kom hem från Egypten hade köpt med sig en shisha som vi invigde på kuddar och filtar i Emelies vardagsrum. Hade smaken Lemon som var riktigt god, till och med farmor vågade sig på att pröva :)

Vid 17.30 så utvandrade vi från släktkalaset då Emelies kompisar skulle komma och pappa var så söt att han körde upp mig till Borås igen :) Supersnällt! Sen jag kom hem så har jag bara degat i soffan men tänkte att jag nu innan Falk filmen börjar skall läsa klart de sista sidorna i boken som vi skall ha läst tills imorgon. Kan ju försöka att vara lite duktig i alla fall.. :)

Puss & Kram


Hemma

Har vart hemma en stund nu efter några mysiga timmar hos syster min. Lekte med Ellen som var doktor Ellen för dagen, så fick mig en spruta i halsen och äcklig medicin :) Fick även en present av syrran efter att de hade vart i Thailand i en månad; 4 fin fina par trosor från Calvin Klein, me likey!

När jag kom hem så lyckades jag ju självklart att slumra till på soffan och har inte gjort så mycket efter det. Surfat runt lite på internet och hittat en massa fina saker jag vill ha. Dock inte så lätt att köpa då det inte finns några pengar på kontot, men det går ju alltid att önska sig... fyller ju faktiskt år snart :)

Händer inte så mycket här ikväll, får väl se om jag hittar något på mina få kanaler att titta på. Då ällingen har fixat med min stereo vet jag inte hur man kopplar om den till dvd'n, så någon film lär det ju inte bli.

Blir väl antagligen mer surfande och fler drömmar...

Puss & Kram


Måste sluta...

... att snooza! täller jag klockan på 8.30 så måste jag lära mig att gå upp den tiden. Inte två timmar senare!! Nej det måste det verkligen bli ändring på! Med start imorgon!

Blivit ändrade planer idag i alla fall. Mor min ringde (och väckte mig) och frågade om jag ville följa med henne och pappa till Bredared för att hälsa på Syster och Ellen. & det vill man ju med tanke på att de vart på semester i över en månad och jag inte har sett dom på lääääänge. Så det blir inge schema snack idag och inte heller en tur till Friskis och Svettis. Dock tror jag att de kan ha öppet imorgon, skall kolla upp detta!

Så nu sitter jag här och slänger i mig min gröt till frukost då päronen snart kommer och hämtar mig.

Ska nog kanske försöka att plugga lite sen när jag kommer hem... eller? ;)

Puss & Kram

Dags igen!

Har saknat lite att kunna ha någonstan att skriva av mig, så tänkte att det kanske var dags att börja blogga igen. Denna gången kommer jag dock göra det för min egen skull, därför mindre press.

Ligger hemma i soffan och tittar på Let's Dance som säker halva Sverige gör. Har haft en seg och tråkig dag där inte många knop har blivit gjorda. Måste ta tag lite i mitt liv känner jag... haft det alldeles för slappt för länge nu! Så imorgon skall jag ta mig ner till stan, fixa schema för jobbet samt kolla om jag hittar till Friskis och Svettis där jag förhoppningsvis kommer trivas bättre än på Svenson's. Måste komma igång med träningen igen känner jag! Gått och blivit förslappad :(

Ällingen min är nu i Ystad hos sin familj och jag saknar honom jättemycket! Hade behövt honom bredvid mig här i soffan. Vet att det kommer bli tufft att inte kunna träffas så mycket som vi vill, men vet samtidigt att vi kommer klara av det! "Bara" 14 dagar kvar tills vi ses igen... *längtar*!

Nej nu börjar det här igen...

Puss & Kram



                                                               


RSS 2.0